-POZOR - Změna fakturačních údajů a čísla účtu!!! - POZOR-

Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
Přidat hodnocení
5
32x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 16.4.2019
+ super zbozi komunikace

PB Avatar autora | 13.4.2019
OK
JK Avatar autora | 13.4.2019
Kvalitní zboží a už jsem nakoupila u Dokoupilů podruhé a vřele doporučuji.
Avatar autora | 13.4.2019
DOPORUČUJI nakupovat
JA Avatar autora | 12.4.2019
super eshop super ceny zbozi kvalitni ne jak u nas predrazene napodobeniny
MS Avatar autora | 23.3.2019
Ano, velice.
JH Avatar autora | 23.3.2019
Velice doporučuji. Objednáno a do druhého dne doručeno.
JS Avatar autora | 12.3.2019
Ok
KL Avatar autora | 2.3.2019
Jsem velmi spokojená jak s obědnaným zbožím, tak i s přístupem a ochotou prodávajícího. Děkuji
Avatar autora | 28.2.2019
Perfektní a rychlá komunikace. Zboží nebylo skladem v požadovaném množství na stránkách, ale po emailové komunikaci a objednávce bylo připraveno do tří dnů. Obchod doporučuji.
AP Avatar autora | 27.2.2019
ano jsem děkuji
Avatar autora | 24.2.2019
Velká spokojenost!
MD Avatar autora | 23.2.2019
Jako vždy výborná domluva, ochota vstřícnost. Výrobky budu zkoušet až po návratu z nemocnice a z lázní, ale zatím jsem vyzkoušela Tandil na bílé rádlo, tablety do myčky a čistič sprch - ten je bezkonkurenční, cena až nepochopitelná za tu kvalitu
KD Avatar autora | 22.2.2019
Rychlé jednání, maximální vstřícnost, skvělá komunikace, kvalitní zboží.
Avatar autora | 20.2.2019
super
Avatar autora | 5.2.2019
Výborná komunikace, ochota paní Dokoupilové je neuvěřitelná, ochotná a laskavá, skvělé produkty a moc děkuji i za balíček :-) . Všem mohu jen a jen doporučit :-)
VH Avatar autora | 31.1.2019
Perfektní komunikace, rychlé dodání, kvalitní zboží
Avatar autora | 21.1.2019
Objednávala jsem podruhé, opět super komunikace, balík přišel perfektně zabalený, všechno i jednotlivě zabaleno.
JV Avatar autora | 13.12.2018
Nakupovala jsem poprvé, perfektní komunikace, příjemný pan majitel, vše proběhlo super, už se těším až vyzkouším zboží :)
MD Avatar autora | 4.12.2018
Již poprve jsem u Dokoupilů nakupovala a jsem opravdu velice spokojená. Komunikace perfektní, ochotní příjemní lidé. Vřele doporučuji :-)

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 32

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.