Hodnocení obchodu

5,0 17 hodnocení
Přidat hodnocení
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora | 23.2.2019
Jako vždy výborná domluva, ochota vstřícnost. Výrobky budu zkoušet až po návratu z nemocnice a z lázní, ale zatím jsem vyzkoušela Tandil na bílé rádlo, tablety do myčky a čistič sprch - ten je bezkonkurenční, cena až nepochopitelná za tu kvalitu
KD Avatar autora | 22.2.2019
Rychlé jednání, maximální vstřícnost, skvělá komunikace, kvalitní zboží.
Avatar autora | 20.2.2019
super
Avatar autora | 5.2.2019
Výborná komunikace, ochota paní Dokoupilové je neuvěřitelná, ochotná a laskavá, skvělé produkty a moc děkuji i za balíček :-) . Všem mohu jen a jen doporučit :-)
VH Avatar autora | 31.1.2019
Perfektní komunikace, rychlé dodání, kvalitní zboží
JV Avatar autora | 13.12.2018
Nakupovala jsem poprvé, perfektní komunikace, příjemný pan majitel, vše proběhlo super, už se těším až vyzkouším zboží :)
MD Avatar autora | 4.12.2018
Již poprve jsem u Dokoupilů nakupovala a jsem opravdu velice spokojená. Komunikace perfektní, ochotní příjemní lidé. Vřele doporučuji :-)
KJ Avatar autora | 19.11.2018
super obchod. Bezvadná domluva a super rychlé dodání zboží. Navíc dáreček, který moc potěši. Určitě doporučuji :-)
MK Avatar autora | 11.11.2018
Super věci, které se nedají jinde sehnat. Moc dobrá domluva a skvělé a rychlé jednání :) DOPORUČUJI
MK Avatar autora | 8.11.2018
špičkový obchod, moc ráda tam nakupuji
LR Avatar autora | 26.10.2018
Jsem spokojen
Avatar autora | 1.10.2018
+ 100% ochota a vyřizení všech objednávek
- nic není

všem vřele doporučuji
PK Avatar autora | 30.9.2018
Již po několikáté jsem u Dokoupilů nakupovala a jsem opravdu velice spokojená. Komunikace perfektní, ochotní příjemní lidé. Vřele doporučuji :-)
Avatar autora | 27.9.2018
Nemám co dodat.
MD Avatar autora | 21.9.2018
Špičkový obchod, výborná komunikace, vše bez problému, balík přišel krásně zabalený, každý výrobek ještě zvlášť ve fólii, doplněno bublinkovou fólií. Můžu jen doporučit.
RP Avatar autora | 20.9.2018
Vše je super perfektní domluva i doručení. Všem moc doporučuji
MN Avatar autora | 19.9.2018
Dobrý den tento obchod hodnotim na jedničku.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 17

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.