Bononi

Pasta-Bononi_logo-1

TĚSTOVINY BONONI mají historii vytvořenou z vášně a zkušeností.

Těstoviny Bononi vznikly v roce 2005 jako odpověď na potřeby trhu mít vysoce kvalitní produkt s velmi odlišnými vlastnostmi ve srovnání s existujícími vaječnými těstovinami. Ručně vyráběný produkt, tažený a sušený na tkalcovských stavech při nízkých teplotách, podle starověkých tradic.

Myšlenka se zrodila od mistra těstovin z Ferrary, který značce Bononi svěřil tajemství, která si časem uchovával, a který tak umožnil vytvořit skutečně nenapodobitelné těstoviny: maximální péče při výběru ingrediencí, výrobní metoda, která zaručuje nenapodobitelnou chuť těchto těstovin.

Dnes těstoviny Bononi představují to nejlepší z řemeslné výroby vaječných těstovin podle nejvyšších standardů kvality, a to jak z hlediska přísad, tak z hlediska metodiky výroby.

 

Výběr nejlepších surovin, pomalé a pečlivé zpracování, správná ochrana a vášeň pro práci: to jsou ingredience, díky nimž jsou těstoviny Bononi produktem nejvyšší kvality.

Těsto Bononi má pouze dvě ingredience: mouku z tvrdé pšeničné krupice (pocházející výhradně z Itálie) a čerstvá vejce kategorie A.

Použitá mouka je extrahována, udržuje vysokou jakostní charakteristiku s vysokým procentem proteinů a lepku, aby měla homogenní velikost zrn, bez tzv. „Farinetty“, která je během zpracování vyloučena.

Žádné produkty od výrobce Bononi nebyly nalezeny....

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.