Bononi

Pasta-Bononi_logo-1

TĚSTOVINY BONONI mají historii vytvořenou z vášně a zkušeností.

Těstoviny Bononi vznikly v roce 2005 jako odpověď na potřeby trhu mít vysoce kvalitní produkt s velmi odlišnými vlastnostmi ve srovnání s existujícími vaječnými těstovinami. Ručně vyráběný produkt, tažený a sušený na tkalcovských stavech při nízkých teplotách, podle starověkých tradic.

Myšlenka se zrodila od mistra těstovin z Ferrary, který značce Bononi svěřil tajemství, která si časem uchovával, a který tak umožnil vytvořit skutečně nenapodobitelné těstoviny: maximální péče při výběru ingrediencí, výrobní metoda, která zaručuje nenapodobitelnou chuť těchto těstovin.

Dnes těstoviny Bononi představují to nejlepší z řemeslné výroby vaječných těstovin podle nejvyšších standardů kvality, a to jak z hlediska přísad, tak z hlediska metodiky výroby.

 

Výběr nejlepších surovin, pomalé a pečlivé zpracování, správná ochrana a vášeň pro práci: to jsou ingredience, díky nimž jsou těstoviny Bononi produktem nejvyšší kvality.

Těsto Bononi má pouze dvě ingredience: mouku z tvrdé pšeničné krupice (pocházející výhradně z Itálie) a čerstvá vejce kategorie A.

Použitá mouka je extrahována, udržuje vysokou jakostní charakteristiku s vysokým procentem proteinů a lepku, aby měla homogenní velikost zrn, bez tzv. „Farinetty“, která je během zpracování vyloučena.

59
6015960

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.