Zákaznická podpora:737 462 374info@udokoupilu.cz

Jar na nádobí Glanz Meister - silně odmašťovací 1L

Kód: 939
49 Kč 40 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Vysoce koncentrovaný Německý prostředek pro ruční mytí nádobí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Glanz Meister Ultra Power Fett Stärke je vybaven vysoce účinnou formulí, která snadno odstraňuje tuky i ve studené vodě. Tento koncentrovaný německý prostředek pro ruční mytí nádobí lehce odstraňuje mastnotu, špínu i zaschlé zbytky jídla. Stačí pár kapek a veškerá mastnota se snadno rozpouští a odstraňuje z jakéhokoli kuchyňského náčiní. Snadno si poradí i s přischlými zbytky jídla a stejně tak je efektivní v odstranění připálenin. Obsahuje glycerín, který chrání Vaše ruce před vysoušením. Glanz Meister Ultra Power je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni.

  • vysoká efektivita
  • vysoká pěnivost
  • šetrný k Vaši pokožce (nevysušuje)
  • příjemná vůně
  • osvědčená německá kvalita
  • vyrobeno v Německu

 

Spotřebujte do dvou let od data výroby vytištěného na zadní etiketě.

Likvidace: použitý obal po vypláchnutí odevzdejte do tříděného odpadu. Zbytek nespotřebovaného výrobku odstraňte s přebytkem vody do kanalizace.

Upozornění: způsobuje vážné podráždění očí. Pokud je nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo etiketu výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice / ochranné brýle.
Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte tekoucí vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze snadno vyjmout. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvá-li podráždění očí, vyhledejte lékařskou pomoc.
Při požití: necítíte-li se dobře, vyhledejte lékaře, nebo kontaktujte toxikologické středisko. Mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

Složení: 5 - 15% aniontové povrchově aktivní látky, pod 5% neiontové povrchově aktivní látky, vonné látky (d-limonene), konzervanty (benzisothiazolinon, methylisothiazolinon).

Doplňkové parametry

Kategorie: Prostředky na nádobí
Množství: 1 l
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: